اگر بتازگی کسب و کار خود را راه اندازی کرده باشید و بخواهید محصولات یا خدمات خود را به وسیله آن معرفی نمایید،
طراحی وب سایت یکی از مهم ترین روش های معرفی خدمات و محصولات است.
ممکن هم هست کسب و کار و تجارت قدیمی داشته باشید اما تا کنون اقدامی برای طراحی سایت نکرده باشید.
طبق آماری که سایت هاب اسپات منتشر کرده است، خریداران آنلاین از 209 میلیون در سال 2016 به 230 میلیون در سال 2021 افزایش یافته است.
در واقع، گزارش این سایت نشان می دهد که 67٪ از مصرف کنندگان می گویند که خرید آنلاین آنها از زمان شروع همه گیری کرونا افزایش یافته است.
پس اگر تا کنون برای کسب و کار خود سایتی طراحی نکرده اید، توجه داشته باشید داشتن یک وب سایت حرفه ای خوب یک ضرورت است نه یک انتخاب.
طراحی سایت چیست؟
از طریق وبسایت حرفه ای شما می توانید با مشتریان خود در هر کجای دنیا یک ارتباط دو طرفه و پویا را ایجاد کنید. وب سایت مثل اجاره یا خرید یک ساختمان برای کسب و کار است . همانطور که در دنیای واقعی برای راه اندازی کسب و کار خود فضایی را اجاره می کنیم تا از طریق آن بتوانیم کسب و کار خود را به افراد مختلف معرفی کنیم و تعاملات کاری و فروش داشته باشیم. در دنیای اینترنتی هم برای معرفی کسب و کار خود نیازمند یک وب سایت هستیم تا بدون محدودیت جغرافیایی و مکانی بتوانیم کسب و کار خود را از طریق طراحی وب سایت خود به همگان معرفی کنیم.
هدف گذاری اصلی در وبسایت با توجه به خواسته و نیازمندی های مشتری در بخش ux ( تجربه کاربری ) تعریف می شود و توسط تیم طراحی سایت پیاده سازی خواهد شد.
طراحی وبسایت به معنای طراحی و ایجاد صفحات وبی است که توسط مرورگرهای اینترنتی به نمایش گذاشته میشوند. طراحی سایت شامل انتخاب و ترکیب عناصر گرافیکی، صفحهبندی، طراحی لوگو و برچسبها و سایر اجزایی است که برای نمایش وبسایت بر روی اینترنت لازم است. هدف از طراحی سایت بهبود تجربه کاربران از وبسایت است و این کار با بهبود قابلیت دسترسی، روانی و جذابیت ظاهری وبسایت انجام میشود. به طور کلی، طراحی سایت شامل طراحی رابط کاربری، ساختار وبسایت و کد نویسی است.

انواع وب سایت:
وب سایت ها با توجه به نوع کسب و کار و اهداف به طبقه بندی گوناگونی تقسیم میشوند:
- طراحی سایت فروشگاه آنلاین
- طراحی سایت خبری
- وبلاگ ها
- طراحی سایت تبلیغاتی
- طراحی سایت شرکتی
- طراحی سایت سازمانی
- طراحی سایت هنری
- طراحی سایت شخصی و نمونه کارها
- طراحی سایت آموزشی/مدارس/دانشگاه ها
- طراحی سایت سرگرمی
- فروم ها و انجمن ها
طراحی یک وب سایت معمولا شامل مراحل زیر است:
۱- تعیین هدف: در این مرحله، باید هدف اصلی سایت شرکتی را مشخص کنید. آیا میخواهید فروش محصولات یا خدمات شرکت خود را از طریق سایت انجام دهید؟ آیا میخواهید به عنوان یک مرجع صنعتی شناخته شوید؟ یا شاید میخواهید ارتباط با مشتریانتان را بهبود بخشید؟
۲- تحلیل رقبا: بررسی سایتهای رقیب در صنعت خود برای آشنایی با روند طراحی و نقاط قوت و ضعف آنها مفید است.
۳- طراحی صفحات سایت: باید برای سایت خود یک طرح کلی ایجاد کنید که شامل صفحات اصلی، صفحات محصولات یا خدمات، درباره ما، تماس با ما و … است. در این مرحله، طراحی اولیه صفحات و بخشهای مختلف سایت انجام میشود.
۴- توسعه و برنامهریزی: در این مرحله، صفحات سایت با استفاده از زبانهای برنامهنویسی و فریمورکهای مختلف توسعه داده میشود. همچنین، برنامهریزی برای بهینهسازی سایت در موتورهای جستجو و افزایش سرعت بارگذاری صفحات انجام میشود.
۵- آزمایش و بهینهسازی: پس از تکمیل سایت، باید آن را بررسی کنید تا مشکلات را بهبود بخشید و بهینهسازی کنید. بررسی و اصلاح خطاها و افزایش سرعت بارگذاری صفحات، بهینهسازی سئو و …
۶- راهاندازی و مدیریت: پس از آمادهسازی سایت
۷- تحویل به کارفرما

در این نوشته تعریف چند نوع از این وب سایت ها را برای شما آورده ایم:
طراحی سایت تبلیغاتی یا شرکتی چیست؟
یک وب سایت تجاری، حضور دیجیتالی یک شرکت است – یک کسب و کار را برای بازدیدکنندگان ارائه می دهد. در حالی که وبسایتهای کسبوکار در اندازهها و اشکال مختلفی وجود دارند، هدف همه آنها ارائه محصولات و خدمات کسبوکار به بازدیدکنندگان به گونهای است که مشتریان، مشتریان و/یا شرکای جدیدی را به دست آورد.
در طراحی سایت تبلیغاتی خلاقیت و نوآوری بسیار مهم است. چرا که سایت تبلیغاتی ویترین آنلاین و الکترونیکی کسب و کار و تجارت شماست.
معمولاً، وبسایتهای تجاری شامل توضیحاتی درباره پیشنهادات خود و راهی برای خرید از طریق وبسایت یا تماس با تیم برای شروع فروش یا مشارکت هستند.
همه چیز مربوط به این است که چه چیزی با برند شما مطابقت دارد و بازار هدف شما چه چیزی می خواهد بداند.
وب سایت تجارت الکترونیک یا همان فروشگاه آنلاین اینترنتی
وب سایت های تجارت الکترونیک محصولات را می فروشند، چه کالاهای فیزیکی و چه محتوای دیجیتال. بازدیدکنندگان می توانند لیست های وب سایت را مرور کنند، جزئیات محصول را مطالعه کنند و مستقیماً از وب سایت خرید کنند.
وبسایتهای تجارت الکترونیک کاملاً روی خردهفروشی متمرکز هستند، اما وبسایتهای تجاری، وبلاگها و سایر انواع وبسایتها نیز ممکن است میزبان یک فروشگاه آنلاین برای فروش محصولات یا کالا باشند.
سایتهای تجارت الکترونیک انواع و اقسام چیزها را میفروشند، اما بیشتر آنها به یک مدل آشنا پایبند هستند – محصولات دستهبندی شده و در قالب فهرست ارائه میشوند، و کلیک کردن روی یک مورد، کاربران را به صفحه محصول اختصاصی میآورد.
بازدیدکنندگان معمولاً می توانند محصولات را از طریق نوار جستجو نیز جستجو کنند.
در هر صفحه محصول، بازدیدکنندگان میتوانند کالا را به یک «سبد خرید» یا «کیف خرید» مجازی اضافه کنند. در هر مرحله کاربران می توانند وارد فرآیند پرداخت شوند، که در آن اطلاعات حمل و نقل و پرداخت را برای تکمیل خرید وارد می کنند.
وبلاگ ها
تعریف سایت های وبلاگ نویسی دشوار است زیرا استفاده از آنها در طول زمان بسیار تکامل یافته است.
قالب وبلاگ (مخفف “وبلاگ”) به عنوان راهی برای هر کسی برای انتشار محتوای نوشتاری معمولی و طولانی در مورد علایق خود شروع شد.
از آن زمان، وبلاگ نویسی توسط کارآفرینان و مشاغل به منظور نشان دادن حضور آنلاین آنها پذیرفته شده است. امروزه میتوانیم وبلاگ را هر وبسایتی در نظر بگیریم که محتوای نوشتاری را در قالب مقاله (یا «پستهای وبلاگ») بر اساس یک موضوع منتشر میکند.
اگر یک کسب و کار آنلاین هستید، یک وبلاگ خوب نوشته و آموزنده می تواند یک دارایی اصلی برای استراتژی بازاریابی شما باشد.
ترافیک را به سایت شما می آورد، قدرت را در موتورهای جستجو ایجاد می کند، بازدیدکنندگان را به سرنخ تبدیل می کند، و در نهایت آن سرنخ ها را متقاعد می کند که قدم بعدی را برای تبدیل شدن به مشتری بردارند.
وبلاگی که مرتبط با حوزه کسب و کار شما باشد ثابت می کند که شما آگاه و متعهد هستید که در صنعت خود بهترین باشید.
وب سایت خبری
وب سایت های خبری مانند سایت های سرگرمی هستند، اما بیشتر شامل گزارش های خبری هستند. به این ترتیب، هدف این سایت ها اطلاع رسانی بیشتر از سرگرمی است.
طراحی سایت شخصی و نمونه کارها
اگر شما دنبال شغل هستید و می خواهید یک رزومه ی قوی و تاثیرگذار داشته باشید، یا یک شغل و حرفه ای هنری دارید و پرسنال برندینگ تان برایتان مهم است طراحی سایت شخصی خود را پشت گوش نیاندازید. چرا که در هر صورت طراحی سایت شخصی بر پرسنال برندینگ و تاثیرگذاری شما تاثیر مثبت و قدرتمندی خواهد داشت.
ممکن است شما متقاضی شغل باشید و از شما خواسته شود رزومه ی خود را ارسال کنید، و یا آدرس لینکدین خود را بدهید تا بتوانند سوابق کاری و علمی شما را مشاهده کنند. داشتن یک رزومه ی دیجیتال به شما کمک می کند تا بتوانید به راحتی توانمندی و حرفه ی خود را معرفی کنید.
طراحی سایت شخصی به شما اعتبار می بخشد چرا که از طریق یک طراحی شما می توانید تمامی سوابق علمی، آموزشی و کاری خود را ثبت کنید و فرصتی مهم برای درخشش شماست.
مزایای طراحی وب سایت شخصی:
صاحب وب سایت می تواند سایت خود را با استفاده از آموزش هایی توسط تیم وب سایت اول ارایه می شود بروز کند . وب سایت شخصی دارای صفحات مختلفی می تواند باشد از جمله : گالری، نمونه کارها، مقالات، درباره ما، تماس با ما و …
فرضا اگر نویسنده هستید و میخواهید آثار خود را در وب سایت منتشر کنید، به راحتی می توانید اینکار را انجام دهید. وب سایت های طراحی شده و آموزش ها در وب سایت اول این امکان را به شما می دهد تا بتوانید مقالات و نوشته های خود را با دسته بندی و زمان بندی در دیدرس عموم قرار دهید.
اگر عکاس هستید می توانید به کمک طراحی سایت آرشیوی از آثار خود ایجاد کنید. فرم ثبت سفارش غیر حضوری برای سایت خود ایجاد کنید. هر شغل و حرفه ای که دارید وب سایت شخصی به شما کمک میکند تا بتوانید بیشتر بدرخشید و در حرفه ی خود با رقبا، رقابت کنید.
مراحل طراحی وبسایت در تیم شانو
- انجام مشاوره حضوری یا آنلاین
- مشخص نمودن درخواست ها و نیازمندی های مشتری
- بررسی رقبا در زمینه ی کاری مشتری
- ارسال نمونه ی پیشنهادی UI
- شروع طراحی
- ارائه اولیه ی طرح سایت به مشتری
- ویرایش اولیه ( در صورت لزوم و درخواست مشتری)
- تحویل پروژه
- آموزش اختصاصی
- پشتیبانی فنی و امنیتی
ویژگی های وب سایت هایی که توسط تیم شانو طراحی میشود:
- طراحی اختصاصی UI
- رعایت اصول UX
- طراحی کاملا واکنشگرا ( رسپانسیو)
- دارای مدیریت فارسی یا انگلیسی ( به انتخاب مشتری)
- رعایت اصول اولیه سئو و بهینه سازی وب سایت
- پشتیبانی فنی و امنیتی رایگان یکساله
- امنیت و سرعت بالا
- آموزش های اختصاصی به مشتری برای کار با وب سایت و بروزرسانی
- درج لینکهای شبکههای اجتماعی در سایت
- تولید محتوای منحصربفرد در صورت درخواست مشتری